Cautare

19945 de rezultate pentru "bursa locurilor de munc 24 04 2010 satu mare" (4.54 secunde)
In asteptarea alegerilor anticipate, citesc pe nerasuflate un fel de roman, „Conflicte pe Wall Street“ de Michael Culp, aparut intr-o buna traducere la Editura Allfa.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010: inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara. Este anul in care s-au consumat toate combinatiile posibile de aliante politice pentru asigurarea unei majoritati guvernamentale.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
La 3 ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie in scoala primara. Dupa ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator la sectia de Compozitie Jazz.
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
20 de ani, în oraşul de la malul Dunării. ... decenii onora cetatea de foc a patriei, Combinatul Siderurgic din Galaţi, de această ... de lucru pe scena Teatrului „Fani Tardini”, cu prilejul aniversării prin muncă
vom intreba un copil de clasa a doua ce e aia corupţie, cu siguranţă va părea extrem de nedumerit de intrebare şi ne va spune probabil că e o emisiune de la TV.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Extinderea UE de acum doi ani de la 15 state la 25 este catalogata drept un real succes economic, atat pentru vechile membre, dar mai ales pentru cele noi, considera comisarul european Joaquin Almunia, citat de cotidianul Financial Times.
In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj a organizat mai multe campanii de informare a cetatenilor romi cu privire la drepturile pe care le au. Campania informativa "Caravana pentru romi" este organizata de AJOFM Gorj impreuna cu mai multe organizatii neguvernamentale ale romilor.
Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice din tara vor fi instruiti la Craiova, in scopul dobandirii de cunostinte noi impuse de Uniunea Europeana, precum si de tehnologii si practici moderne, necesare pentru a pune in valoare investitiile realizate cu fonduri europene.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, la Adunarea Generala Extraordinara a Grupului I al Comitetul Economic si Social European, ca, in contextul actualei crize, o problema majora pentru Romania este cea a locurilor de munca.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Romania va avea un ritm de crestere economica, in medie, de 5,9% pe an. Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. Tarile europene au instaurat masuri de austeritate. Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
google-analytics.com